Van der Hoorn gaat op zoek naar nieuwe club na vier jaar Swansea

Reacties

Na vier jaar is er een einde gekomen aan het verblijf van Mike van der Hoorn bij Swansea City. Het aflopende contract van de 27-jarige verdediger is niet verlengd, waardoor hij op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Van der Hoorn gaat op zoek naar nieuwe club na vier jaar Swansea
© Pro Shots

Swansea is met Wayne Routledge en Kyle Naughton nog in gesprek is over een langer verblijf, maar neemt deze woensdag afscheid van Van der Hoorn. De 1 meter 90 lange mandekker liet in mei nog aan VI weten dat het niet uitgesloten was dat hij zijn aflopende contract nog zou verlengen, maar had destijds nog geen aanbieding gehad van de club.

En zo komt er na vier jaar en 125 officiële duels een einde aan het verblijf van Van der Hoorn bij Swansea. De voormalig speler van Ajax en FC Utrecht miste dit jaar de nodige duels door een knieblessure, maar kwam na de coronabreak nog vier keer in actie in het Championship en twee keer in de play-offs. Daarin was Brentford over twee duels te sterk, waardoor Swansea promotie misliep.

Van der Hoorn hoopt dat er voor hemzelf wel een stap hogerop inzit. In mei liet hij weten terug te willen naar een topcompetitie als de Premier League of de Bundesliga. Een terugkeer naar Nederland is vooralsnog niet aan de orde. 'Langer in het buitenland blijven is echt de eerste optie', zei Van der Hoorn, die in 2016 voor 2,5 miljoen euro overkwam van Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Swansea City
Meer over Swansea City
Meer Van der Hoorn
Meer over Van der Hoorn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.