Van der Doelen: 'Het was te vroeg voor Gakpo om weg te gaan bij PSV'

Reacties

Cody Gakpo is ondanks concrete Engelse interesse bij PSV gebleven. Tot op de laatste dag van de transfermarkt was het de vraag of de aanvaller zou blijven, maar Gakpo koos toch voor een langer verblijf in Eindhoven. Volgens Björn van der Doelen, die samen met clubwatcher Marco Timmer de Skiete Willy Podcast maakt, is dat een goede zaak. De Eindhovenaar was volgens de voormalig middenvelder van PSV nog niet klaar voor een stap hogerop.

Van der Doelen: 'Het was te vroeg voor Gakpo om weg te gaan bij PSV'
© Pro Shots

'Het is heel erg goed nieuws voor PSV dat Gakpo blijft', begint hij in de podcast. 'Als je dan nog een vervanger moet gaan halen, is dat niet te doen. En ook Ibrahim Sangaré blijft, dat is prettig. Maar Gakpo moet zich in de grote wedstrijden wel meer gaan onderscheiden. Helemaal met de kwaliteiten die hij heeft. Daarom is het goed voor hem dat hij nog een seizoen blijft. Als hij dat kan, is hij er klaar voor. Het zou nu te vroeg zijn geweest.'

'Zijn trainer Ruud van Nistelrooij weet daar alles van', gaat van der Doelen verder. 'Hij was vrij snel bepalend en maakte het verschil op de belangrijke momenten. Tegen FC Volendam goals maken is te gek, maar het zijn de krenten in de pap waar de grote jongens eruit springen. Internationaal wordt daar natuurlijk ook naar gekeken.'

Dit seizoen beantwoorden Van der Doelen en clubwatcher Timmer de vragen van luisteraars in een extra editie van de podcast.

Beluister hieronder de hele podcast

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.