Van den Brom haalt smaakmaker Trésor weg bij Willem II

Reacties

Mike Trésor keert na drie jaar weer terug naar België. De middenvelder van Willem II zet zijn carrière voort bij RC Genk, waar John van den Brom trainer is.

Van den Brom haalt smaakmaker Trésor weg bij Willem II
© Pro Shots

Het was NEC dat Trésor (nu 22) in 2018 naar Nederland haalde, hij werd overgenomen vanuit de jeugdopleiding bij Anderlecht. In één seizoen maakte hij veel indruk en Willem II sloeg snel toe. De Brabantse club huurde hem in het seizoen 2019/20 en nam hem daarna over.

Vorig seizoen kwam de jeugdinternational van België tot vier doelpunten en elf assists namens Willem II. Alleen Vangelis Pavlidis was rechtstreeks betrokken bij meer doelpunten voor de Tilburgers, ook de Griek is op weg naar de uitgang. Beide spelers hebben een doorlopend contract in Tilburg, met de inkomsten moet technisch directeur Joris Mathijsen de komende maand de transfermarkt op.

Genk liep afgelopen seizoen de Belgische landstitel op een haar na mis. De club eindigde net als Club Brugge op 44 punten in de kampioensgroep, maar moest de titel toch aan de regerend landskampioen laten. Het is niet voor het eerst dat Genk naar de Eredivisie kijkt voor een aanwinst: Cyriel Dessers werd vorig jaar van Heracles Almelo overgenomen en deze zomer werd er met Ajax een deal gesloten over Carel Eiting.

Willem II laat weten dat Trésor de gelegenheid krijgt zijn transfer af te ronden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.