Real Madrid en Adidas sluiten megadeal, Zlatan grapt over status

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Real Madrid en Adidas sluiten megadeal, Zlatan grapt over status

Zlatan Ibrahimovic uitte na het MLS-duel tussen Los Angeles Galaxy en Houston Dynamo (2-1) enige kritiek op de arbitrage. In de ogen van de Zweed was de penalty voor de bezoekers onterecht, omdat de overtreding buiten het strafschopgebied zou zijn begaan. Dat de VAR de scheidsrechter niet terugfloot, vond Ibrahimovic onbegrijpelijk. 'Maar ik wil niet te kritisch zijn, anders gaat de MLS me straffen. Maar aan de andere kant bén ik de MLS, dus maak je maar geen zorgen', lachte de aanvaller.

LA Galaxy
LA Galaxy
2 - 1
Houston Dynamo
Houston Dynamo

Frank Acheampong was zaterdag op de brommer in de Chinese competitie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Jermaine Jenas kan er met zijn verstand niet bij dat Ole Gunnar Solskjaer een definitieve aanstelling heeft gekregen bij Manchester United. 'Ik had het gevoel dat het een emotionele beslissing was', vertelt de ex-prof, die nu actief is als analyticus, aan de BBC. 'Ze moeten af van de typische Manchester United-manier, en zo gaat dat nooit lukken. Wat Sir Alex Ferguson deed was uniek, andere managers kunnen zijn stijl niet nabootsen. Pep Guardiola ging naar Manchester City en deed het toch ook niet op de manier van Roberto Mancini en Manuel Pellegrini? Hij vaart zijn eigen koers.'

Real Madrid en Adidas staan op het punt om een nieuw contract met elkaar te sluiten. Volgens Marca gaat het om een deal van twaalf jaar die De Koninklijke in totaal 1,6 miljard euro op zal leveren. Geen enkele andere voetbalploeg krijgt zoveel geld van zijn kledingsponsor.

• We feliciteren Jan van Halst! De ex-prof en huidige analyticus ziet Abraham.

'Lekker systeem dit. Bij elke kaart ben je nu geschorst. Ik pleit voor een ander kaartbeleid. We kunnen wel gaan blijven praten over de kaarten, maar ik zit nou eenmaal in deze situatie. Ik weet niet of jullie het gemerkt hebben, maar dit is een rode draad door mijn hele carrière.'
• NEC-middenvelder Joey van den Berg is maar weer eens geschorst na zijn gele kaart in de wedstrijd tegen FC Volendam. Van den Berg is ondertussen wel klaar met de stroom aan gele kaarten die hem achtervolgt, vertelt hij aan FOX Sports.

• Vandaag precies een jaar geleden kondigde Arsène Wenger zijn vertrek aan bij Arsenal. Hoog tijd dus om nog eens terug te kijken op de fraaie loopbaan van de Fransman in dienst van de Engelse topclub.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik wil altijd meedoen om de prijzen en de mooiste prijs is de Champions League, dus ik wil de komende elf jaar hoe dan ook nog ergens werken waar er een kans is op het winnen van de Champions League.'
Rafael Benítez is inmiddels 59 jaar, maar wil als manager minimaal doorgaan tot zijn zeventigste. De huidige trainer van Newcastle United hoopt bovendien snel terug te keren bij een Europese topclub. Eerder werkte hij voor onder meer Liverpool, Chelsea, Internazionale, Napoli en Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.