Van den Belt verbindt toekomst aan PEC en tekent vernieuwd contract

Reacties

Thomas van den Belt blijft PEC Zwolle trouw. De 21-jarige middenvelder heeft zijn contract bij de degradant verlengd tot medio 2025.

Van den Belt verbindt toekomst aan PEC en tekent vernieuwd contract
© Pro Shots

Dat is goed nieuws voor PEC, maar een tegenvaller voor SC Cambuur. De club uit Leeuwarden meldde zich vorige maand in Zwolle en hoopte Van den Belt te kunnen behouden voor de Eredivisie. Dat gaat niet gebeuren. De middenvelder geeft de voorkeur aan een langer verblijf in het MAC3PARK Stadion en heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract.

Van den Belt beleefde afgelopen seizoen zijn doorbraak bij PEC. Het jeugdproduct kwam tot dertig wedstrijden namens De Blauwvingers. Daarin was hij drie keer trefzeker. 'PEC is mijn club', zegt Van den Belt op de clubsite over zijn keuze. 'Daarnaast was het heel fijn om te ervaren dat de club mij heel graag wilde behouden. De komende jaren is er voor mij een plan uitgestippeld en zal er ook meer van me worden verwacht. Die uitdaging ga ik graag aan.'

De contractverlenging van Van den Belt betekent dat een hereniging met vader Gerard van de baan is. Van den Belt senior is directielid bij Cambuur, dat nul op het rekest kreeg van zijn zoon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.