Van de Beek kiest richting transferwindow voor nieuwe zaakwaarnemer

Reacties

Donny van de Beek heeft besloten om van zaakwaarnemer te wisselen. Ali Dursun is nu de man die een oplossing moet zien te vinden voor de moeilijke situatie waarin de middenvelder zit.

Van de Beek kiest richting transferwindow voor nieuwe zaakwaarnemer
© Pro Shots

Van de Beek maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Manchester United, maar komt bij de Engelse topclub nauwelijks in actie. Afgelopen zomer probeerde Everton hem al binnen te halen: een transfer was toen echter onbespreekbaar voor United. Van de Beek bleef op Old Trafford en heeft dit seizoen pas in drie duels mogen meedoen. Enkel in het League Cup-duel met West Ham United maakte hij de negentig minuten vol.

Van de Beek heeft bij United nog een contract dat tot medio 2025 doorloopt, maar lijkt voor januari op zoek te willen gaan naar een nieuwe werkgever. Niet Guido Albers, maar Ali Dursun gaat aan de slag met een oplossing voor de ontevreden middenvelder. Van de Beek heeft besloten om van management te switchen en laat zijn belangen nu behartigen door Dursun. Hij is tevens de zaakwaarnemer van Frenkie de Jong.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.