Van de Beek direct basisspeler bij Man Utd na ontslag Solskjaer

Reacties

Donny van de Beek heeft van interim-manager Michael Carrick een basisplaats gekregen voor de uitwedstrijd van Manchester United tegen Villarreal. Het is voor de ex-Ajacied de eerste keer sinds 22 september dat hij mag starten.

Van de Beek direct basisspeler bij Man Utd na ontslag Solskjaer
© Pro Shots
Villarreal
Villarreal
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Van de Beek viel afgelopen zaterdag al sterk in tijdens de uitwedstrijd van United tegen Watford. Ondanks een goal van de 24-jarige Nederlander werd door de topclub wel met 4-1 verloren van de degradatiekandidaat. Ole Gunnar Solskjaer werd kort na die wedstrijd ontslagen, waarna assistent-coach Carrick naar voren is geschoven als tijdelijke opvolger.

Carrick heeft verrassend Bruno Fernandes gepasseerd. Van de Beek speelt op het middenveld met Fred en Scott McTominay en zal dus ook de meest aanvallende rol vervullen, als nummer 10, op de plek van Fernandes. Het is voor hem een zeldzame kans om op zijn favoriete positie zijn kwaliteiten te tonen. Voorin krijgen Jadon Sancho en Anthony Martial de kans, zij flankeren Cristiano Ronaldo.

De belangen zijn dinsdagavond groot voor Manchester United. De Engelsen beginnen als koploper van Groep F aan de vijfde speelronde in de groepsfase van de Champions League, maar de marges ten opzichte van Villarreal en Atalanta Bergamo zijn klein. Arnaut Danjuma heeft een basisplaats bij de thuisploeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep F UEFA Champions League 2021/2022

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester United
6
3
2
1
11-8
+3
11
2
Villarreal
6
3
1
2
12-9
+3
10
3
Atalanta Bergamo
6
1
3
2
12-13
-1
6
4
BSC Young Boys
6
1
2
3
7-12
-5
5
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.