Van coronavirus herstelde Gudelj krijgt heldenonthaal van Sevilla-selectie

Reacties

Een mooi moment voor Nemanja Gudelj. De 28-jarige middenvelder van Sevilla moest de herstart van de Europa League laten schieten, omdat hij positief testte op het coronavirus. Inmiddels is hij hersteld en terug bij de ploeg, tot grote blijdschap van zijn teamgenoten.

Van coronavirus herstelde Gudelj krijgt heldenonthaal van Sevilla-selectie
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
2 - 1
Manchester United
Manchester United

Het waren vreemde weken voor de ex-middenvelder van onder meer NAC Breda, AZ en Ajax. Twee weken geleden bleek hij besmet te zijn geraakt met het coronavirus. En dus reisde hij niet mee met Sevilla, dat naar Duitsland vertrok om daar de Europa League af te werken. Gudelj moest vanuit Spanje op televisie zien hoe zijn ploeggenoten in de achtste finale AS Roma versloegen en vervolgens in de kwartfinale afrekenden met Wolverhampton Wanderers, waarna donderdag goed nieuws volgde.

Gudelj testte namelijk negatief, waarna hij direct koers zette richting Duitsland. Daar voegde hij zich donderdagavond laat bij zijn ploeggenoten, die hem vervolgens dolenthousiast opvingen in het spelershotel. Gudelj werd onthaald met een erehaag en zelfs in de lucht gegooid door zijn collega's. Zondag speelt Sevilla om 21.00 uur in de halve finale tegen Manchester United, dan zou de Servisch international zijn rentree kunnen maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.