Van Bronckhorst ziet Van Persie graag komen: 'Desnoods volgend jaar'

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is groot voorstander van de komst van Robin van Persie naar Rotterdam-Zuid. De 33-jarige spits is binnen de club al tijden onderwerp van gesprek.

Van Bronckhorst ziet Van Persie graag komen: 'Desnoods volgend jaar'

'Ik wil heel graag dat Van Persie komt', vertelt Van Bronckhorst vrijdag aan VI. De trainer bereidt zich met Feyenoord momenteel in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen. Dat doen de Rotterdammers onder anderen met aanwinsten Ridgeciano Haps, Jeremiah St. Juste, Sofyan Amrabat, Kevin Diks en Jean-Paul Boëtius.

Stuk voor stuk jonge, talentvolle spelers, maar het vijftal brengt niet de ervaring mee die met Dirk Kuijt en Eljero Elia wegviel. Van Persie lijkt daarvoor wel een geschikte kandidaat. 'Ik ken Robin natuurlijk goed, het zou mooi zijn als we hem kunnen gebruiken. Zeker in de Champions League', vertelt Van Bronckhorst.

Mochten Feyenoord en de spits er deze zomer niet uitkomen, hoeft dat wat de trainer betreft nog niet te betekenen dat een rentree van de baan is. Een jaar later loopt de verbintenis van de topscorer aller tijden van Oranje bij Fenerbahçe immers af. 'Komende zomer zou het ook nog kunnen, maar het liefst natuurlijk eerder', aldus Gio.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.