Van Bronckhorst vraagt Feyenoord-fans om steun

Giovanni van Bronckhorst roept de aanhangers van Feyenoord op achter de ploeg te gaan staan. De aanvoerder voelt zich daartoe genoodzaakt omdat de spelers sinds het ontslag van coach Gertjan Verbeek volop worden beschimpt door eigen supporters.

Van Bronckhorst vraagt Feyenoord-fans om steun

Zoals tijdens en na de 3-1 nederlaag van afgelopen vrijdag bij SC Heerenveen, waar de spelersbus zelfs pas mocht vertrekken voor de terugkeer naar Rotterdam na een uitgebreid gesprek van Van Bronckhorst, Kevin Hofland en Roy Makaay met de heetgebakerde aanhang.

'Er is een bepaald beeld ontstaan van een spelersgroep, die niet wil werken en die niet hard wil trainen', begint Van Bronckhorst zijn pleidooi in De Telegraaf. 'Maar dat is helemaal niet aan de orde. Dat is ook niet de essentie geweest van de problemen tussen trainer en spelersgroep. Het blijkt echter heel moeilijk dat beeld weg te nemen.'

'Als het zo doorgaat wordt het van kwaad tot erger. Iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt, moet nu doen wat het beste voor de club is. Dit is niet de manier om te zorgen dat er betere resultaten komen. Daarom hoop ik dat onze aanhang ons dinsdag weer steunt.' Dan komt Heerenveen op bezoek in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen