Van Bronckhorst verwacht geen transferactie meer in De Kuip

Reacties

Giovanni van Bronckhorst verwacht niet dat er vrijdag op transfergebied nog iets gebeurt bij Feyenoord. Dat houdt in dat Tonny Vilhena, die nadrukkelijk in de belangstelling stond van Eintracht Frankfurt, in elk geval tot de winterstop blijft in De Kuip.

Van Bronckhorst verwacht geen transferactie meer in De Kuip

'Ik ga ervan uit dat er bij ons niks meer gebeurt', zei de Feyenoord-trainer vrijdag tijdens het wekelijkse persmoment. De Rotterdammers zagen in de slotfase van de transferwindow nog Sofyan Amrabat (Club Brugge) en Jean-Paul Boëtius (FSV Mainz 05) vertrekken.

Vilhena blijft dus. 'Tonny heeft aangegeven dat als er een mogelijkheid is om te gaan, dat hij daarvoor open zou staan. Tot nu toe is het niet concreet geworden en ik denk ook niet dat dat gaat gebeuren. Hij is wel iemand die de knop om kan zetten.'

Feyenoord neemt het zondag voor eigen publiek op tegen NAC Breda. De Rotterdammers kunnen wegens blessures niet beschikken over Ridgeciano Haps en Nicolai Jørgensen. Laatstgenoemde is wel weer op de weg terug. 'We gaan Nicolai zo snel mogelijk terugbrengen. De kans is groot dat hij binnenkort ook wedstrijden kan spelen', vertelde Van Bronckhorst.

Aan de eerste drie speelrondes hield Feyenoord zes punten over, het resultaat van een nederlaag bij De Graafschap en zeges op Excelsior en SC Heerenveen.

'Het collectief moet de kracht van Feyenoord worden in de titelrace'
Feyenoord ging vorig seizoen twee keer onderuit tegen NAC Breda.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.