Van Bronckhorst: 'Publiek grootste verliezer na staking'

Reacties

Feyenoord - VVV-Venlo stond op het programma als laatste wedstrijd van speelronde elf in de Eredivisie, maar de wedstrijd werd gestaakt nadat de lichtmasten uitvielen. De trainers van beide ploegen leggen zich neer bij de beslissing, maar balen wel.

Van Bronckhorst: 'Publiek grootste verliezer na staking'

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst overlegde na het uitvallen van het licht met zijn collega Maurice Steijn. 'Doorspelen zonder licht was geen optie vanwege de schemering', vertelde Van Bronckhorst bij FOX Sports. 'Je werkt naar een wedstrijd toe, je maakt je klaar voor het moment dat je kunt starten. Dat gebeurt, maar na een minuut is het klaar. De grootste verliezer is het publiek.'

De vraag is nu wanneer Feyenoord en VVV weer tegenover elkaar staan. Maandag zitten de betrokken clubs met de KNVB. Voor Steijn kan het duel niet vroeg genoeg komen. 'Voor mijn part spelen we maandag al de inhaalwedstrijd. Ik heb geen idee wat de richtlijnen zijn verder.' De KNVB gaat zich buigen over een nieuwe datum voor Feyenoord - VVV-Venlo.

De staking leverde ook wat leuke momenten op. Zo probeerden fans in De Kuip voor wat extra licht te zorgen met mobiele telefoons en in de kleedkamer bij VVV waren ze positief over de eerste dertig seconden van de wedstrijd. 'We maakten grapjes over dat het goed stond bij ons', aldus Steijn.

'Maar dit is balen, voor alles en iedereen', bekende Steijn. 'We hebben veel kilometers gemaakt deze week', keek de trainer van VVV terug op een lange week. De Limburgers speelden vorig weekend in Drenthe tegen FC Emmen, midweeks volgde het uitduel met AZ in de TOTO KNVB-beker. 'Dit heb je niet zelf in de hand, dus moet je maar verder', verzuchtte Steijn.

De KNVB heeft inmiddels al laten weten dat maandagavond 5 november geen optie is. Lees hier meer:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.