Van Bronckhorst neemt Makaay mee naar Schotland

Reacties

De aanstelling van Giovanni van Bronckhorst bij Rangers FC betekent ook goed nieuws voor een andere oud-international. Roy Makaay wordt bij de kampioen van Schotland een van de assistenten van de kersverse manager.

Van Bronckhorst neemt Makaay mee naar Schotland
© Pro Shots

Van Bronckhorst en Makaay werkten al samen bij Feyenoord in de periode 2015-2019. De oud-spits was toen behalve (assistent-)trainer van Jong Feyenoord ook spitsentrainer bij het eerste elftal. In oktober 2019 was er na de komst van Dick Advocaat echter geen plek meer in De Kuip voor de gewezen goalgetter.

Twee jaar later gaat Makaay als rechterhand van Van Bronckhorst aan de slag bij Rangers, waar hij de aanvallers in de selectie ongetwijfeld nog het nodige kan bijbrengen. Das Phantom was in zijn actieve carrière goed voor meer dan 300 goals namens clubs als Vitesse, Deportivo La Coruña, Bayern München en Feyenoord.

Van Gastel
Jean-Paul van Gastel was assistent van Van Bronckhorst bij diens eerste twee klussen als hoofdtrainer bij Feyenoord en Guangzhou R&F. Na het vertrek van Van Bronckhorst uit China werd de oud-speler van Feyenoord zelf hoofdtrainer. Van Gastel heeft nog een contract tot eind 2021 in Guanghzou en was daardoor niet beschikbaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.