Van Bommel sleutelt verder aan middenveld en passeert Hendrix

Reacties

Jorrit Hendrix begint vanmiddag (12.15 uur) op de bank bij PSV voor de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Michal Sadílek krijgt van coach Mark van Bommel de voorkeur.

Van Bommel sleutelt verder aan middenveld en passeert Hendrix

PSV krijgt de kritiek dat het te voorspelbaar is geworden en in een poging daar iets aan te veranderen, is Van Bommel begonnen met wisselen op zijn middenveld. Gastón Pereiro raakte zijn basisplaats al kwijt aan Mohammed Ihattaren, die ook tegen VVV weer begint, en Hendrix moet nu plaatsmaken voor Sadílek.

De negentienjarige Sadílek maakte twee weken geleden zijn basisdebuut voor PSV, uit bij Excelsior. De Tsjech was toen ook al de vervanger van Hendrix, die in Rotterdam ontbrak vanwege privéomstandigheden. Thuis tegen NAC Breda keerde Hendrix terug in het elftal, maar in Venlo moet hij op de bank plaatsnemen.

In de voorhoede is Hirving Lozano terug van een schorsing. Dat betekent dat Cody Gakpo uit het elftal verdwijnt. PSV is de koploper van de Eredivisie en heeft een voorsprong van twee punten op achtervolger Ajax. De Amsterdammers spelen later deze zondag tegen AZ.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Deze week verscheen in VI al een artikel over de puzzel bij PSV:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.