Van Bommel over Romero: 'Hij wil heel graag en dit is ook echt niet leuk voor hem'

Reacties

Maximiliano Romero werd afgelopen seizoen vol trots gepresenteerd in het Philips Stadion. Voor de negentienjarige Argentijnse aanvaller betaalde PSV 10,5 miljoen euro aan Vélez Sarsfield. Daarmee troefde PSV clubs als VfB Stuttgart en Liverpool af. Maar heel veel plezier hebben de Eindhovenaren nog niet van het wonderkind.

Van Bommel over Romero: 'Hij wil heel graag en dit is ook echt niet leuk voor hem'

Romero kwam vooralsnog pas negen minuten in actie in het eerste elftal van PSV en het ziet er niet naar uit dat de fans heel snel van hem kunnen gaan genieten. Mark van Bommel gaf vrijdag uitleg over de fysieke situatie van de spits. 'Maxi is gekomen, geblesseerd geraakt en maanden eruit geweest', aldus de trainer.

PSV heeft de Argentijn tijdens zijn vakantie in zijn geboorteland gemonitord terwijl hij vol toewijding aan zijn herstel werkte. Daar was de club zeer tevreden over. 'Maxi was fit, kreeg daarna weer een blessure, was weer fit en kreeg weer een blessure', duidde Van Bommel de huidige situatie van Romero. 'We hebben er nu voor gekozen hem eruit te halen. We willen Maxi nu eerst echt honderd procent fit krijgen. Hij traint nu apart zodat hij eerst trainingsfit en daarna wedstrijdfit wordt. Daar ontbrak het aan.'

'Hij wil heel graag en dit is ook echt niet leuk voor hem. Het is natuurlijk nooit leuk, maar als je anderen lekker ziet trainen en plezier maken, wordt het mentaal zwaar. Daar wil je als speler bij horen. Maar ik moet zeggen, hij gaat er goed mee om. Wanneer we hem terugverwachten? We plakken er geen tijd op.'

'Spectaculaire Angeliño ook verdedigend steeds sterker bij PSV'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.