Van Bommel moet vrezen voor vertrek sterkhouders

Reacties

Hoewel het op de transfermarkt voor PSV nog rustig oogt, is er achter de schermen al veel beweging. De kans is aanwezig dat de Eindhovenaren afscheid moeten nemen van de nodige vaste waarden.

Van Bommel moet vrezen voor vertrek sterkhouders

Zo meldde Napoli zich bij de Eindhovenaren voor Santiago Arias, maar het eerste bod van de Italianen werd afgeslagen. De Colombiaan presteerde als basisspeler met zijn land redelijk goed op het WK en PSV wil naar verluidt een bedrag van tussen de tien en vijftien miljoen euro voor de rechtsback hebben. Dan nog is het afwachten of Arias er zelf uitkomt met Napoli.

In het voor coach Mark van Bommel slechtste geval raakt hij naast Arias ook de sterkhouders Luuk de Jong, Jeroen Zoet en Hirving Lozano kwijt. Eerstgenoemde sprak al met de nieuwe trainer, die hem heel graag wil behouden, maar de spits staat in de nadrukkelijke belangstelling van clubs uit Azië en Europa.

Het behoud van Zoet heeft eveneens topprioriteit. De doelman kan zijn contract met één seizoen verlengen, maar de kans is groot dat Zoet vertrekt als de juiste club voorbijkomt.

Tot slot lijkt PSV geen grip te hebben op een eventuele transfer van Lozano. De geruchtenmolen rond de Mexicaan draait met de dag harder. Bij een bedrag van rond de veertig miljoen euro lijkt PSV de smaakmaker van de Eredivisie wel te moeten laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.