Van Bommel laat alleen Ramselaar nog gaan bij PSV

Reacties

Bart Ramselaar mag deze maand als enige speler nog vertrekken bij PSV. Trainer Mark van Bommel wil zijn selectie verder intact houden.

Van Bommel laat alleen Ramselaar nog gaan bij PSV

Ramselaar komt nauwelijks in actie onder Van Bommel. Voor diens komst speelde de 22-jarige middenvelder 69 officiële wedstrijden in twee jaar tijd voor PSV. Dit seizoen kreeg Ramselaar nog geen enkele basisplaats in de Eredivisie, speelde hij drie keer mee bij Jong PSV en zat hij zelfs niet bij de selectie voor het uitduel met Internazionale in de Champions League.

Daarom is een vertrek van Ramselaar bespreekbaar. PSV wil daar alleen aan meewerken als het definitief is. Een verhuur van de drievoudig international is geen optie voor de club.

Vorige week verliet Nicolas Isimat-Mirin het trainingskamp in Qatar. De centrale verdediger stapte over naar Besiktas. Ondertussen praat ervaren kracht Daniel Schwaab met PSV over contractverlenging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.