Van Bommel grijpt in en zet Ihattaren en Sadílek in PSV-basis

Reacties

Mark van Bommel heeft na een beroerde reeks van drie duels zonder zege besloten om in te grijpen bij PSV. Mohammed Ihattaren en Michal Sadílek beginnen uit bij Excelsior (19.45 uur) in de basis.

Van Bommel grijpt in en zet Ihattaren en Sadílek in PSV-basis

Ihattaren (17) en Sadílek (19) vielen dit seizoen respectievelijk vijf en drie keer in bij competitieduels van PSV en verschijnen bij Excelsior voor het eerst aan de aftrap. De jongelingen nemen de plaatsen in het elftal over van Gastón Pereiro en Jorrit Hendrix. Laatstgenoemde zit vanwege privéomstandigheden niet bij de wedstrijdselectie, Pereiro neemt plaats op de bank.

PSV haalde uit de laatste drie competitiewedstrijden maar drie punten en voelt de hete adem van achtervolger Ajax in de nek. De Amsterdammers hebben na 23 speelronden nog maar twee punten minder dan PSV, maar komen dit weekend niet in actie. De thuiswedstrijd van Ajax tegen PEC Zwolle is verzet naar 13 maart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hoe goed kan Mohamed Ihattaren worden? Onder anderen Bert van Marwijk besprak de PSV-belofte.

'Gewilde Ihattaren kan Pereiro moeiteloos vervangen'
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.