Van Aanholt staat te trappelen: 'Ik ken al een aantal jongens bij PSV'

Reacties

Patrick van Aanholt is blij om terug te zijn bij PSV. De linksback wordt de rest van het seizoen gehuurd van Galatasaray, zo heeft de Eindhovense club dinsdagavond bevestigd.

Van Aanholt staat te trappelen: 'Ik ken al een aantal jongens bij PSV'
© PSV Media

Van Aanholt was van 2007 tot 2009 al actief in PSV Academy, maar komt terecht in een nieuwe omgeving. 'Dat was nog op het oude complex', vertelt hij op de clubsite. 'Ik kan niet wachten om te beginnen. Ik ken al een aantal jongens, zoals Xavi Simons. Het is een leuke en sterke selectie.'

PSV ziet Van Aanholt als de vervanger van Philipp Max, die naar Eintracht Frankfurt vertrok. 'Door het vertrek van Philipp was er een vacature ontstaan die we snel konden invullen met de komst van Patrick', vertelt algemeen directeur Marcel Brands.

Brands geeft toe dat PSV al langer achter de negentienvoudig international aan zat. 'We hadden het in het verleden als eens geprobeerd. We zijn heel blij dat het nu gelukt is.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.