Valverde maakt einde aan twijfel en verlengt bij Barcelona

Reacties

Ernesto Valverde heeft zijn aflopende contract met Barcelona verlengd tot medio 2020, zo melden de Catalanen. Tevens is er een optie om de samenwerking voort te zetten tot halverwege 2021.

Valverde maakt einde aan twijfel en verlengt bij Barcelona

Valverde werkt sinds de zomer van 2017 als trainer van Barcelona, waar hij Luis Enrique opvolgde. In zijn eerste seizoen kroonden de Catalanen zich tot landskampioen en veroverden ze de Copa del Rey. In de Champions League viel echter het doek in de kwartfinale tegen AS Roma. Dit seizoen is Barcelona nog in de race voor alle hoofdprijzen.

De afgelopen weken werd Valverde vaak gevraagd naar zijn contractsituatie. De trainer draaide er bij dat soort gelegenheden omheen en wilde niet duidelijk aangeven wat hij zou doen. Voorzitter Josep Maria Bartomeu zei begin deze week al wel dat hij verwacht dat Valverde blijft.

De 55-jarige Valverde was eerder trainer van onder meer Athletic de Bilbao, Villarreal en Valencia. Buiten Spanje werkte hij voor Olympiakos Piraeus.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.