'Valse' coronatest zorgt voor enorme opluchting bij Spanje

Reacties

Diego Llorente is met de schrik vrijgekomen. De verdediger van de Spaanse nationale ploeg leverde deze week een positieve coronatest af, maar het heeft er nu alle schijn van dat dit een valse uitkomst was. Llorente is woensdag opnieuw getest en daaruit blijkt dat de mandekker niet besmet is geraakt.

'Valse' coronatest zorgt voor enorme opluchting bij Spanje
© Pro Shots

Bij de Spaanse nationale ploeg raakte Sergio Busquets besmet met het coronavirus en dat zorgde voor de nodige paniek. De vrees was dat de middenvelder het virus zou hebben overgedragen aan medespelers en dat leek inderdaad het geval te zijn, toen de Spaanse bond moest melden dat Llorente positief had getest.

De verdediger reageerde verrast, aangezien hij nergens last van had. Llorente is woensdag opnieuw getest en toen kwam naar voren dat de stopper helemaal niet besmet is geraakt. Llorente werd direct daarna nogmaals getest en opnieuw was de uitkomst voor hem positief: en de test dus negatief.

De Spaanse bond meldt dat Llorente donderdag en vrijdag nog eens getest zal worden. Als bij beide tests weer geen besmetting naar voren komt, zal de mandekker vrijdagmiddag weer gaan trainen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.