Valencia verlost Ilaix Moriba van uitzichtloze situatie bij RB Leipzig

Reacties

Ilaix Moriba keert een half jaar na zijn vertrek bij Barcelona terug in La Liga. De negentienjarige middenvelder kwam nauwelijks aan de bak bij RB Leipzig en strijkt neer in Valencia.

Valencia verlost Ilaix Moriba van uitzichtloze situatie bij RB Leipzig
© Pro Shots

Ronald Koeman gooide Ilaix een jaar geleden voor de leeuwen bij Barcelona. De dynamische middenvelder maakte grote indruk op de voormalig bondscoach, die met lede ogen moest toezien hoe Barça er maar niet in slaagde zijn oogappel langdurig vast te leggen. De precaire situatie leidde uiteindelijk tot de verkoop van Ilaix, die voor zestien miljoen euro naar RB Leipzig verkaste.

Bij de uitdager van Bayern München kon Ilaix geen basisplaats afdwingen. De international van Guinee kwam zes keer als invaller binnen de lijnen en dreigde bij zijn nieuwe werkgever op het tweede plan te raken. Valencia bood een uitweg, die de middenvelder met beide handen heeft aangegrepen. De club van Jasper Cillessen huurt Ilaix in principe tot het einde van het seizoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.