Valencia-uitverkoop gaat verder: Coquelin én aanvoerder Parejo van de hand gedaan

Reacties

Valencia heeft na Ferrán Torres ook afscheid genomen van Francis Coquelin en aanvoerder Dani Parejo. De twee middenvelders, vorig seizoen nog een belangrijke spelers bij de club, zijn verkocht aan competitiegenoot Villarreal. Volgens Spaanse bronnen is er nog geen tien miljoen euro gemoeid met de duodeal.

Valencia-uitverkoop gaat verder: Coquelin én aanvoerder Parejo van de hand gedaan
© Pro Shots

Coquelin speelde sinds begin 2018 voor Valencia, dat hem had overgenomen van Arsenal. Parejo speelde al negen jaar in het shirt van Valencia en werd dus gekozen als aanvoerder. Afgelopen seizoen kwam het duo tweemaal uit tegen Ajax in de groepsfase van de Champions League.

Met het vertrek van Coquelin en Parejo is Valencia weer belangrijke spelers verloren. Alsof dat nog niet erg genoeg is, houdt de club er dus nauwelijks wat aan over. Deze transfer is een volgend signaal dat er een uitverkoop gaande is bij Valencia. Eerder nam Ferrán Torres voor nog geen 25 miljoen euro afscheid van Valencia. Opmerkelijk, omdat de twintigjarige aanvaller als een van de grootste Spaanse talenten wordt gezien. Valencia eindigde dit seizoen op een teleurstellende negende plaats in La Liga en speelt dus geen Europees voetbal komend seizoen.

Bij de club heeft de markante miljardair Peter Lim de touwtjes (stevig) in handen, er is veel kritiek op het beleid van de man uit Singapore. In dit profiel vertellen we over de uitspattingen van Lim.

Bekijk hier al onze video's
Meer Valencia
Meer over Valencia
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.