Valencia tast diep in de buidel voor uitblinker Kondogbia

Reacties

Geoffrey Kondogbia blijft speler van Valencia. De Spaanse topclub heeft de optie tot koop die het had laten opnemen in het huurcontract van de middenvelder gelicht.

Valencia tast diep in de buidel voor uitblinker Kondogbia

De 25-jarige Kondogbia werd afgelopen zomer door Valencia op huurbasis overgenomen van Inter, waar hij geen uitzicht had op een vaste basisplaats. In Spanje groeide de fysiek ijzersterke verdedigende middenvelder direct uit tot steunpilaar. Met zijn vier goals en vier assists had hij een groot aandeel in het behalen van de vierde plaats.

Voor een bedrag van naar verluidt 25 miljoen euro heeft Valencia Kondogbia nu definitief in huis gehaald. De vijfvoudig Frans international, die niet is opgeroepen voor het WK, heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2022. Er is een gelimiteerde transfersom van tachtig miljoen euro opgenomen in zijn verbintenis.

Valencia is volgens Spaanse media toch al druk bezig op de transfermarkt. Zo probeert de club Paco Alcácer terug te kopen van Barcelona en hoopt het bovendien Gonçalo Guedes definitief over te nemen van Paris Saint-Germain. De Portugese vleugelfitser werd het afgelopen seizoen gehuurd van de Franse topclub en maakte veel indruk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.