Valencia duwt grootverdiener Cillessen richting de uitgang

Reacties

Jasper Cillessen staat aan de vooravond van een vertrek bij Valencia. De 33-jarige doelman ontbrak zaterdag in de selectie voor het oefenduel met Nottingham Forest (1-1) en heeft volgens Spaanse media te horen gekregen dat hij naar een andere club mag uitkijken.

Valencia duwt grootverdiener Cillessen richting de uitgang
© Pro Shots
Nottingham Forest
Nottingham Forest
1 - 1
Valencia
Valencia

Dat Cillessen mag vertrekken bij Valencia, was al langer duidelijk. Nu begint een transfer zich ook langzaam af te tekenen. Dat trainer Gennaro Gattuso de Oranje-international niet meenam naar Engeland, is een eerste signaal dat een vertrek in de maak is. De Italiaanse coach geeft de voorkeur aan Giorgi Mamardashvili en heeft ook nog de beschikking over Jaume Doménech en Cristian Rivero.

Volgens Spaanse media heeft Cillessen aan zijn ploeggenoten ook al laten weten dat hij op zoek is naar een nieuwe club. Met het oog op het WK in Qatar is het voor de ex-doelman van Ajax, Barcelona en NEC belangrijk om weer aan spelen toe te komen. Vooralsnog zijn er echter geen concrete aanbiedingen, zo schrijven de Spaanse sportkranten. Valencia verwacht dat daar snel verandering in komt.

Voor Valencia zou het vertrek van Cillessen betekenen dat er ruimte vrijkomt in het budget. De 63-voudig international hoort samen met Gonçalo Guedes en Maxi Gómez bij de grootverdieners. Als Los Che van zijn salaris af zijn, zouden zomeraanwinsten Samu Castillejo (AC Milan) en Samuel Lino (gehuurd van Atlético Madrid) bijvoorbeeld kunnen worden ingeschreven voor La Liga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Valencia
Meer over Valencia
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.