Utrecht-vuurdoop voor Arzani in tweeluik met Go Ahead

Reacties

FC Utrecht heeft zaterdag in een tweeluik verloren én gewonnen van Go Ahead Eagles. In het eerste duel maakte de van Manchester City gehuurde Daniel Arzani zijn officieuze debuut.

Utrecht-vuurdoop voor Arzani in tweeluik met Go Ahead
© Pro Shots

Utrecht kreeg vrijdag groen licht voor de langverwachte komst van de 21-jarige Arzani, een Australische vleugelaanvaller die in de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor Celtic uitkwam. Een dag later maakte de nieuwkomer direct zijn eerste speelminuten. Arzani deed een halfuur mee in de eerste oefenwedstrijd tegen Go Ahead, die twee keer dertig minuten duurde.

Arzani kon bij zijn vuurdoop het verschil niet maken. Utrecht verloor de eerste oefenwedstrijd met 1-0, door een goal van Sam Beukema. Het tweede oefenduel eindigde met dezelfde cijfers in een zege voor Utrecht: nu was Adrián Dalmau de doelpuntenmaker. Voor de Spanjaard betekende het zijn eerste treffer van de voorbereiding.

De volgende oefenwedstrijd van Utrecht is komende donderdag tegen Ajax.

Opstellingen FC Utrecht:

Eerste duel: Nijhuis (17. Maarten Paes); Van der Maarel, Bergström,  Mamengi, Culhaci; Arzani (31. Pabai), Velanas, Emanuelson; Maddy, Arweiler, Venema.

Tweede duel: Paes; Warmerdam, Hoogma, St. Jago, Klaiber; Van den Berg, Boussaid,  Ramselaar; Kerk, Dalmau, Lonwijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.