Utrecht laat Emanuelson wachten, stelt transfersom voor Joosten veilig

Reacties

FC Utrecht gaat langer door met Patrick Joosten. De optie in het aflopende contract van de aan Sparta Rotterdam verhuurde aanvaller is gelicht en met een jaar verlengd. Met Urby Emanuelson en Jean-Christophe Bahebeck gaat de club op een later moment in gesprek.

Utrecht laat Emanuelson wachten, stelt transfersom voor Joosten veilig
© Pro Shots

Zowel Emanuelson als Bahebeck heeft een aflopend contract. Het duurt nog even voordat Utrecht hen duidelijkheid verschaft over hun toekomst. Verdediger Lamine Sané, in februari transfervrij aangetrokken, zit in hetzelfde schuitje.

Het contract van Joosten in dus verlengd, al kan dit ook zijn gebeurd om een transfersom veilig te stellen. Ook bij Jonas Arweiler, Mitchell van Rooijen, Giovanni de la Vega, Jeredy Hilterman, Sylian Mokono en Yassin Nasser heeft Utrecht de opties gelicht.

De enige spelers die nu al weten dat ze in de zomer transfervrij zijn, zijn Ruben Hoogenhout en Mehdi Lehaire van Jong FC Utrecht. Odysseus Velanas heeft ook een aflopend contract, maar Utrecht hoopt snel met nieuws te komen over middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.