Utrecht-doelman Paes voorlopig aan de kant na bekerduel met Ajax

Reacties

Maarten Paes heeft een hersenschudding opgelopen in de KNVB-bekerwedstrijd tegen Ajax van woensdagavond. De doelman van FC Utrecht kwam in botsing met ploeggenoot Django Warmerdam en kon het duel niet vervolgen. Uit onderzoek in het UMC Utrecht bleek hij een hersenschudding te hebben opgelopen.

Utrecht-doelman Paes voorlopig aan de kant na bekerduel met Ajax
© Pro Shots
Ajax
Ajax
5 - 4
FC Utrecht
FC Utrecht

Paes moest dit seizoen al eerder een wedstrijd missen bij Utrecht. Toen kampte hij met een coronabesmetting en raakte hij korte tijd zijn plek kwijt aan Thijmen Nijhuis. Tegen Ajax verving Eric Oelschlägel de keeper uit Nijmegen. Utrecht verloor uiteindelijk met 5-4.

'Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de berichtjes en steunbetuigingen na mijn botsing', vertelt Paes op de clubsite van FC Utrecht. 'Ik ben direct naar het ziekenhuis gegaan, waar al snel bleek dat mijn kaak in orde was. Wel heb ik een hersenschudding overgehouden aan de harde klap. Omdat een hersenschudding een complexe blessure is, kan ik lastig een datum noemen wanneer ik weer fit ben. We gaan op een verantwoorde manier toewerken naar herstel.'

Samenvatting: Ajax ontsnapt na knotsgek doelpuntenfestijn tegen FC Utrecht
Bekijk hier al onze video's
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.