Utrecht-aanwinst Bozdogan won informatie in bij Huntelaar

Reacties

In Utrecht wordt dit seizoen veel verwacht van Can Bozdogan, die inmiddels zijn eerste drie optredens in de Eredivisie achter de rug heeft. Klaas Jan Huntelaar speelde een rol bij de overstap van de 21-jarige Duitser naar de Eredivisie.

Utrecht-aanwinst Bozdogan won informatie in bij Huntelaar
© Pro Shots

De voormalige Duits jeugdinternational is door Utrecht gehuurd van Schalke 04. Zijn naam stond al jaren op de scoutingslijstjes van de subtopper. Het talent kwam voor Schalke tot zeventien optredens in de Bundesliga en werd vorig seizoen verhuurd aan Besiktas, waar hij 27 keer speelde. Deze zomer ging Bozdogan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Utrecht had goed contact gehouden met zijn management en kon eindelijk toeslaan. Met dank aan de technische man van Ajax.

'Ik heb nog wel even contact gehad met Klaas Jan Huntelaar', vertelde Bozdogan bij zijn presentatie in Utrecht. De jongeling gaf in 2021 nog een assist op Huntelaar. De twee speelden vier wedstrijden samen bij Die Königsblauen. De oud-spits kon FC Utrecht en de Eredivisie van harte aanbevelen aan Bozdogan.

In Utrecht heeft de Schalke-huurling de zware taak om Quinten Timber én Adam Maher te doen vergeten. Intern is men erg te spreken over zijn voetballende vermogen en drive. Een gifkikker met een verdomd prettig linkerbeen, zo wordt hij omschreven. Utrecht heeft in de onderhandelingen met Schalke een optie tot koop bedongen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.