Ünüvar verbindt toekomst aan Ajax met nieuw contract

Reacties

Ajax heeft het contract van Naci Ünüvar opengebroken en verlengd tot medio 2026. VI meldde vorige maand al dat beide partijen een mondeling akkoord hadden bereikt.

Ünüvar verbindt toekomst aan Ajax met nieuw contract
© Pro Shots

Het oude contract van Ünüvar liep na dit seizoen af. De Amsterdammers was er veel aan gelegen de negentienjarige belofte langer te binden. Ünüvar staat te boek als een groot talent en maakte deze zomer de overstap naar kleedkamer 1. De middenvelder behoorde vorig seizoen steevast tot de uitblinkers bij Jong Ajax en was in de Keuken Kampioen Divisie goed voor zestien doelpunten en twaalf assists.

Erik ten Hag gunde Ünüvar in het seizoen 2019/20 tijdens het bekerduel met SV Spakenburg (7-0) zijn debuut voor Ajax. De jongeling was meteen trefzeker en maakte vervolgens nog twee keer zijn opwachting in het toernooi om de KNVB-beker. Ünüvar wacht nog op zijn eerste minuten in de Eredivisie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.