Ünüvar over fitte Ihattaren: 'Die grappen worden niet meer gemaakt'

Reacties

Naci Ünüvar merkt dat Ajax-teamgenoot Mohamed Ihattaren vastberaden is om zijn kans te grijpen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met Ünüvar en Ihattaren in de ploeg won de ploeg van trainer Alfred Schreuder dinsdag van SV Meppen.

Ünüvar over fitte Ihattaren: 'Die grappen worden niet meer gemaakt'
© Pro Shots

Ihattaren was één van de uitblinkers bij Ajax en stond met Ünüvar aan de basis van de 3-0 van Sontje Hansen. 'Goede voetballers kunnen elkaar sowieso altijd makkelijk vinden. Die zoeken elkaar op. Ik ken Mo ook al wat langer natuurlijk. We zijn goede vrienden geworden. Binnen en buiten het veld. Vandaag zag je dat ook een aantal keer', zei Ünüvar tegen de NOS.

Sinds zijn entree bij Ajax in januari heeft Ihattaren aan zijn fysieke gesteldheid gewerkt. Ünüvar beaamt dat de voormalig PSV'er met de nodige overtollige kilo's binnen kwam bij Ajax. 'Ik heb wel wat grappen over zijn fitheid gemaakt, ja. Maar hij is aan de slag gegaan, hè. Dus nu worden die grappen niet meer gemaakt.'

Ihattaren kwam sinds zijn komst in Amsterdam tot één optreden in de hoofdmacht: vier minuten in de verloren bekerfinale tegen PSV. In de Keuken Kampioen Divisie vond de aanvallende middenvelder vorig seizoen vier keer het net in vijf optredens voor Jong Ajax.

Alfred Schreuder maakte dinsdagavond na de wedstrijd tegen SV Meppel de vergelijking tussen Hakim Ziyech en Mohamed Ihattaren. Schreuder schoof vorige week aan voor een interview over zijn entree als hoofdtrainer bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.