United marcheert verder naar de Champions League tegen veilig Bournemouth

ADVERTORIAL – De uitgangspositie is goed, maar met nog drie wedstrijden te spelen in de Premier League is Manchester United nog altijd niet zeker van één van de begeerde plekken op de ranglijst die recht geven op Champions League-voetbal. AFC Bournemouth is vanmiddag de tegenstander. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview onder andere aandacht voor het defensieve effect dat Raphaël Varane teweeg brengt.

United marcheert verder naar de Champions League tegen veilig Bournemouth
© Pro Shots
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
0 - 1
Manchester United
Manchester United

Drie competitiewedstrijden geleden leek Manchester United fluitend op weg naar Champions League-voetbal, maar toch werd het even benauwd. Eerst werd de inhaalwedstrijd met 1-0 van directe concurrent Brighton & Hove Albion verloren, waarna enkele dagen later nog een nederlaag van dezelfde orde werd geleden tegen West Ham United. Het zorgde voor een gespannen sfeer rondom de club van Erik ten Hag.

Afgelopen weekend liet Manchester United zien van zijn fouten te hebben geleerd. Het geplaagde Wolverhampton Wanderers was te gast op Old Trafford, maar maakte eigenlijk vanaf minuut één geen kans. United deed zijn plicht en won het duel niet alleen, maar hield ook de nul. Dat had een duidelijke reden: de terugkeer van Varane. De Fransman won vrijwel al zijn duels en nam de defensieve onrust weg die de laatste wedstrijden zichtbaar was.

Vanmiddag treedt United aan tegen Bournemouth, de club die nog altijd de status van promovendus draagt. In tegenstelling tot United, staat er voor Bournemouth niets meer op het spel. De club heeft zich met nog twee wedstrijden te spelen al verzekerd voor nog minimaal één seizoen in de Premier League. Dat is knap, zeker gezien het feit dat Nottingham Forest, Everton, Leeds United en Leicester City nog allemaal kunnen degraderen. Voor Southampton is het doek zelfs al gevallen.

JACKS.NL speelt met de quoteringen in op nieuw succes van Manchester United. De bookmaker geeft je 1.52 voor een overwinning. Denk je dat Manchester United de wedstrijd zonder tegendoelpunten wint? Dan kan je de odd van 2.55 spelen die daar voor staat. Een overwinning van Manchester United met minimaal twee doelpunten verschil kan je 2.12 opleveren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's