UniBoost: odd van 50.00 voor zege van Oranje op USA!

ADVERTORIAL – De volgende fase van het WK staat op het punt van beginnen voor Oranje. Zaterdag moet in de achtste finale worden afgerekend met de Verenigde Staten. Speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder heeft Unibet de odd voor een zege van het Nederlands elftal verhoogd naar 50.00!

UniBoost: odd van 50.00 voor zege van Oranje op USA!
© Pro Shots

Het veldspel van Oranje was in de poulefase zeker niet denderend, maar de resultaten waren wel positief. Captain Virgil van Dijk was dinsdag hoopvol na het veiligstellen van groepswinst tegen Qatar. 'We voelen dat het beter kan én moet', zei de verdediger, alvast toelevend naar de achtste finale. Daarin zijn de Amerikanen de tegenstander, een tegenstander tegen wie Oranje de favoriet is.

De normale odd voor een overwinning van de ploeg van bondscoach Louis van Gaal in reguliere speeltijd is 1.98, maar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er dus een speciale quotering van maar liefst 50.00! Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel, het kost slechts een paar minuten.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Zet in op winst Oranje (in reguliere speeltijd) en vink de UniBoost aan in je Betslip.

De maximale inzet is 1 euro.

De Verenigde Staten had het niet makkelijk in de poulefase, waarin het in Groep B tweede werd achter Engeland. Het team van bondscoach Gregg Berhalter scoorde slechts twee keer, maar kreeg ook maar één goal tegen. Door een nipte overwinning op Iran in de laatste groepswedstrijd werd plaatsing voor de achtste finale afgedwongen.

Denk jij dat Oranje zijn favorietenstatus in de reguliere speeltijd waarmaakt? En ben je nog geen Unibet-speler, maar wel 24 jaar of ouder? Dan is deze welkomstactie een buitenkansje.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's