UniBoost: odd van 50.00 voor zege van Oranje!

ADVERTORIAL – Met de zege op Griekenland als boost voor het vertrouwen leeft het Nederlands elftal toe naar de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland. Wordt zondagavond gewonnen in Dublin? Unibet biedt een fraaie welkomstactie aan!

UniBoost: odd van 50.00 voor zege van Oranje!
© Pro Shots
Ierland
Ierland
1 - 2
Nederland
Nederland

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de odd voor een overwinning van Oranje verhoogd naar 50.00. Een inzet van 1 euro kan dus liefst 50 euro opleveren. Meespelen met de actie gaat als volgt:

UniBoost Ierland - Nederland

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Nederland boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Nederland wint en vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

De 3-0 overwinning op Griekenland van donderdagavond zal ongetwijfeld voor opluchting hebben gezorgd bij de selectie van Ronald Koeman. De druk stond er flink op na de ruime nederlaag tegen Frankrijk bij de start van de kwalificatiereeks. Tegen de Grieken liep Nederland in de eerste helft al uit naar een 3-0 voorsprong. Marten de Roon, Cody Gakpo en Wout Weghorst waren trefzeker en Denzel Dumfries onderstreepte met twee assists hoe waardevol hij is als aangever. De veelbesproken tactische keuzes van Koeman pakten uitstekend uit.

Kan het Nederlands elftal op Ierse bodem voortborduren op die zege? Ierland speelde donderdagavond uit tegen Frankrijk en ging met 2-0 onderuit. De Ieren hebben na vier duels drie punten, drie minder dan Oranje, dat bovendien nog maar drie keer in actie kwam in Groep B. Een zege in Dublin zou voor de ploeg van Koeman een grote stap richting kwalificatie voor het EK betekenen. De reguliere odd voor een zege van Oranje is ongeveer 1.61, maar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder lonkt dus de quotering van 50.00!

Meespelen met de welkomstactie kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's