UniBoost: odd van 50.00 voor zege van Feyenoord bij Excelsior!

ADVERTORIAL – De hunkering is groot bij Feyenoord, dat de landstitel bijna binnen heeft. Wordt zondag een van de laatste stappen gezet? Unibet biedt voor de uitwedstrijd van de koploper tegen Excelsior een fraaie welkomstactie aan!

UniBoost: odd van 50.00 voor zege van Feyenoord bij Excelsior!
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
0 - 2
Feyenoord
Feyenoord

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de odd voor een zege van Feyenoord verhoogd naar 50.00. Na de zege van concurrent PSV op bezoek bij Sparta Rotterdam is de koploper zondagmiddag aan zet. Het verschil tussen de twee is nu vijf punten. Meespelen met de actie van Unibet gaat als volgt:

Welkomstactie Excelsior - Feyenoord

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord wint en vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze welkomstactie is 1 euro.

De titel kan het team van Arne Slot bijna niet meer ontglippen. De Rotterdammers zijn dit seizoen oppermachtig geweest in de Eredivisie. Maar één keer werd door Feyenoord verloren in de competitie. Dat was op 18 september in de uitwedstrijd tegen PSV. Denk jij dat Feyenoord op bezoek bij Excelsior gewoon weer wint? De reguliere odd voor een zege is ongeveer 1.25. Bij de welkomstactie is dus sprake van een enorme verhoging.

Feyenoord was de kleinere stadgenoot in het verleden vaak de baas. De topploeg won 41 van zijn vorige vijftig ontmoetingen met Excelsior in de Eredivisie. Eerder dit seizoen won de koploper in eigen huis met 5-1 van de ploeg van Marinus Dijkhuizen. En toen kwam de inmiddels ontketende Santiago Giménez nog niet tot scoren. De Mexicaan koestert na zes goals in zijn laatste zes Eredivisie-wedstrijden hoop op het winnen van de topscorerstitel.

Zie jij Feyenoord winnen bij Excelsior? Dan is deze welkomstactie (24+) van Unibet een mooie kans! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's