UniBoost: 50x je inzet voor overwinning van Feyenoord tegen Celtic!

ADVERTORIAL – Lukt het Feyenoord om in eigen huis sterk te beginnen aan de groepsfase van de Champions League? Celtic is de tegenstander in De Kuip. Unibet biedt een fraaie welkomstactie aan bij de eerste groepswedstrijd.

UniBoost: 50x je inzet voor overwinning van Feyenoord tegen Celtic!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Celtic

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt een odd van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van de Rotterdammers. Meespelen gaat als volgt:

UniBoost Feyenoord - Celtic

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord wint en vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

Celtic is gewaarschuwd voor de kracht van Feyenoord bij thuiswedstrijden. Het team van Arne Slot scoorde in dit nog prille seizoen al tweemaal zes keer voor eigen publiek. Zowel tegen Almere City FC als afgelopen zaterdag tegen SC Heerenveen liep de score op tot 6-1. Begin september won Feyenoord ook nog eens met 1-5 uit bij FC Utrecht. Scorend vermogen wordt dus niet gemist bij de kampioen, die in het eerste duel met Celtic wel de geschorste Santiago Giménez en de geblesseerde Ayase Ueda moet missen. Igor Paixão, Luka Ivanusec en Ondrej Lingr zijn de gelegenheidsopties voor de spitspositie.

De sfeer zal geladen zijn in Rotterdam. De laatste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Champions League dateert van 6 december 2017, toen met 2-1 werd gewonnen van Napoli. Wat is er vervolgens weer gehunkerd naar dit soort Europese avonden. Na sterke prestaties onder Slot in de Conference League en Europa League mag Feyenoord het nu op het allerhoogste podium laten zien.

Ben jij nog geen speler van Unibet? Dan is deze welkomstactie (24+) een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's