UniBoost: 50x je inzet voor een zege van Feyenoord in Heerenveen!

ADVERTORIAL – Kan Feyenoord zijn favorietenstatus waarmaken in de titelstrijd? Na drie topwedstrijden in de laatste vier speelrondes staat zondag SC Heerenveen-uit op het programma. Unibet pakt speciaal voor die wedstrijd uit met een fraaie welkomstactie!

UniBoost: 50x je inzet voor een zege van Feyenoord in Heerenveen!
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
1 - 2
Feyenoord
Feyenoord

PSV-coach Ruud van Nistelrooij draaide er vorige week niet omheen: 'Feyenoord is natuurlijk favoriet voor de titel. Vanwege de stabiliteit en het niveau dat ze elke week halen. Ze hebben nog maar één keer verloren.' Vervolgens speelde Feyenoord met 2-2 gelijk tegen PSV, nadat een week eerder met 1-1 gelijkgespeeld was op bezoek bij FC Twente en op 22 januari er in De Kuip een remise was tegen Ajax (1-1).

Tegen SC Heerenveen wil Feyenoord zijn positie in de top van de Eredivisie verstevigen. Unibet verhoogt de odd voor een zege van de Rotterdammers speciaal voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder naar maar liefst 50.00. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer Feyenoord wint.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord wint en vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

SC Heerenveen is niet in goeden doen. Het team van oud-Feyenoorder Kees van Wonderen heeft vier van zijn vijf competitiewedstrijden sinds de hervatting van de Eredivisie verloren. In de laatste drie Eredivisie-duels verloor Heerenveen van Fortuna Sittard, Vitesse en FC Utrecht. In die serie van drie wedstrijden scoorde de middenmoter slechts één keer.

Sinds de aanstelling van Arne Slot als Feyenoord-trainer verloren de Rotterdammers nog niet van Heerenveen. Vorig seizoen werd met 0-3 gewonnen in het Abe Lenstra Stadion. In augustus van dit jaar was het 0-0 gelijkspel tegen Heerenveen in eigen huis wel teleurstellend. Voor de nieuwe ontmoeting is Feyenoord duidelijk de favoriet met een odd van ongeveer 1.79 voor een overwinning.

Dat is de reguliere quotering, voor nieuwe Unibet-spelers is er dus een speciale odd van 50.00! De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's