Unibet wordt partner van VI

Voetbal International gaat per direct een samenwerking aan met Unibet. De van origine Zweedse bookmaker is een van de grote nieuwe spelers op de Nederlandse wedmarkt.

Unibet wordt partner van VI
© Pro Shots

Het is in Nederland sinds 1 oktober vorig jaar mogelijk om online weddenschappen te plaatsen bij verschillende bookmakers. Het aanbod van wedbedrijven krijgt een grote impuls door de entree van Unibet, dat per 8 juni 2022 een licentie heeft gekregen om Nederlandse spelers te ontvangen. Sinds deze week (4 juli) is de website Unibet.nl officieel in de lucht.

Unibet is een internationaal A-merk in de wereld van de online kansspelen. De bookmaker voldoet aan de eisen van de Kansspel Autoriteit (KSA), die in Nederland licenties versterkt. Vanzelfsprekend zullen de uitingen die op VI.nl zichtbaar zijn ook voldoen aan de regels.

Wij vinden het belangrijk om spelers die willen wedden te ondersteunen zonder andere bezoekers die geen interesse hebben te overladen met berichten. Daarom komt er een speciale wedden-sectie op de site en app. Daar bieden we vooruitblikkende berichten met onder andere statistieken die kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het plaatsen van een weddenschap.

Onze PRO-leden hebben op de site en in de app de mogelijkheid om de meeste weddenschap-posities uit te zetten, indien hier geen interesse in is. Dit gaat via de ‘Mijn VI’-sectie.

Wij willen geïnteresseerde bezoekers goed informeren over weddenschappen en de juiste kaders bieden. Graag verwijzen wij door naar het Speel Bewust-beleid. Met berichten over onder meer limieten zullen wij ons hard blijven maken voor het beperken van risico's.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's