Unibet verwacht doelpunt van Weghorst tegen Reading

ADVERTORIAL - Manchester United gaat zaterdagavond op voor een plek in de achtste finale van de FA Cup. De ploeg van Erik ten Hag neemt het op tegen Reading en geldt als de grote favoriet. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Unibet verwacht doelpunt van Weghorst tegen Reading
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 1
Reading
Reading

Bij een gelijkspel wordt een returnwedstrijd gespeeld, maar Unibet verwacht niet dat het zover komt. De odd voor een overwinning van Manchester United bedraagt slechts 1.14; inzetten op het bereiken van de volgende ronde levert 1.05 keer de inzet op. Kwalificatie van Reading, de huidige nummer veertien van het Championship, wordt met een odd van 8.00 erg onwaarschijnlijk geacht.

Wout Weghorst lijkt zich opnieuw te mogen opmaken voor een basisplaats. De Nederlander opende woensdag zijn doelpuntenaccount door te scoren in de League Cup-wedstrijd tegen Nottingham Forest (0-3 zege) en Unibet verwacht dat hij opnieuw gaat scoren. De odd daarvoor is 1.58, wat inhoudt dat een goal van Weghorst waarschijnlijker wordt geacht dan dat het niet gebeurt. Tegenover een dubbelslag van Weghorst staat een odd van 4.20.

Boosted Odd
Marcus Rashford (1.92) is de enige andere speler met een odd onder de 2.00 voor een doelpunt. In het lijstje van mogelijke doelpuntmakers staat Bruno Fernandes vierde met een odd van 2.43, maar via het kopje Boosted Odds kom je dezelfde weddenschap ook tegen met een odd van 2.80. Verder is ook een Boosted Odd in het leven geroepen voor de weddenschap dat Rashford het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt (5.50).

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's