'Uitzicht Boadu vertroebelt in Monaco na komst van aanvalstrio'

Reacties

AS Monaco is druk bezig met de versterkingen voor komend seizoen. Het nam Takumi Minamino al over van Liverpool en lijkt nu vol te gaan voor een nieuwe spits. Breel Embolo moet overkomen van Borussia Mönchengladbach.

'Uitzicht Boadu vertroebelt in Monaco na komst van aanvalstrio'

Volgens Foot Mercato moet de Zwitser de aanvalsleider van de Franse topclub worden. Monaco ziet Embolo als een koopje, omdat het prijskaartje niet hoger dan tien miljoen euro schijnt te zijn. Daarbij zou Embolo - die zes goals in zijn laatste acht Bundesliga-wedstrijden maakte - doorslaggevend kunnen zijn in de voorronde van de Champions League.

Behalve Embolo staat volgens diverse Italiaanse media ook Andrea Belotti nog op het lijstje van de Monegasken. De Italiaan is transfervrij en staat open voor een overstap naar het prinsdom. Belotti, in 2021 Europees kampioen met Italië, maakte voor Torino ruim honderd treffers. Doordat hij zijn contract af liet lopen, is hij echter gratis op te pikken.

Voor Myron Boadu zijn de berichten geen goed nieuws. De jeugdinternational van Jong Oranje kon in zijn eerste seizoen in de Ligue 1 nooit een vaste basisplaats afdwingen, terwijl de concurrentie alleen maar heviger lijkt te worden. Met Minamino, Embolo en mogelijk ook Belotti lijkt een tijdelijke overstap naar een andere club een serieuze optie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.