Uitvallen Gravenberch vergroot zorgen Ten Hag

Reacties

Ryan Gravenberch heeft halverwege in De Klassieker moeten afhaken. Fysieke klachten hielden hem in de rust in de kleedkamer.

Uitvallen Gravenberch vergroot zorgen Ten Hag
© Pro Shots
Ajax
Ajax
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

In de eerste helft had de achttienjarige middenvelder namens Ajax de score opengebroken. In de slotfase van het eerste bedrijf zat hij met fysieke klachten op de grond. De middenvelder leek af te haken en Jurgen Ekkelenkamp maakte zich al klaar om in te vallen. Gravenberch speelde de eerste helft toch uit, maar kwam in de tweede helft niet meer terug op het veld.

Onduidelijk is nog wat de precieze klachten van Gravenberch zijn, maar voor Ajax-coach Erik ten Hag komt het slecht uit. Hij liet zich voorafgaand aan het duel met Feyenoord nog uit over Mohammed Kudus, die zondag helemaal niet bij de selectie zat. Door knieklachten is de Ghanees nog niet speelklaar. Met Ekkelenkamp in de gelederen moet Ajax na rust de voorsprong zien vast te houden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.