Uittocht FC Emmen krijgt vervolg met transfer Frei

Reacties

Kerim Frei vertrekt na een half jaar bij FC Emmen. De 27-jarige buitenspeler vertrekt naar Fatih Karagümrük, waardoor de club uit Drenthe opnieuw een speler met een doorlopend contract laat gaan.

Uittocht FC Emmen krijgt vervolg met transfer Frei
© Pro Shots

Eind januari 2020 streek Frei voor het eerst neer aan De Oude Meerdijk en deed vier duels mee, voordat de competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus. De buitenspeler maakte in die maanden grote indruk bij Emmen. De Drenten deden afgelopen zomer een poging de vijfvoudig international van Turkije vast te leggen, maar vingen bot. Frei wilde namelijk voor zijn kans gaan in Istanbul.

Frei kwam in de Turkse miljoenenstad echter niet verder dan een handjevol speelminuten en koos een half jaar later alsnog voor een terugkeer naar Emmen, dat hem vastlegde tot medio 2022. Het afgelopen half jaar kwam hij achttien duels in actie in de ploeg van trainer Dick Lukkien, maar Frei kon niet voorkomen dat FC Emmen in de Keuken Kampioen Play-offs werd uitgeschakeld door NAC Breda.

FC Emmen keert daardoor na drie seizoenen terug naar de Keuken Kampioen Divisie, waardoor de club afscheid nam van verschillende spelers met een doorlopend contract. Simon Tibbling (Randers FC) en Nikolai Laursen (Heracles Almelo) gingen Frei voor.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer Frei
Meer over Frei
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.