Uitstekend basisdebuut Rodríguez: PSV'er direct de beste van het weekend

Reacties

Ricardo Rodríguez kon zaterdag terugkijken op een geslaagd basisdebuut voor PSV. Niet alleen wonnen de Eindhovenaren met 3-0 van Willem II; Rodríguez bewees in de thuiswedstrijd direct dat hij op de linksbackpositie een échte aanwinst is voor de ploeg van Ernest Faber.

Uitstekend basisdebuut Rodríguez: PSV'er direct de beste van het weekend
© Pro Shots

PSV moest in januari behoorlijk wat moeite doen om Rodríguez te kunnen overnemen van AC Milan, maar de Zwitsers international bewees zaterdag dat hij die moeite waard is geweest. Na zijn korte invalbeurt tegen Ajax vorige week stond Rodríguez tegen Willem II voor het eerst in een PSV-shirt aan de aftrap en kreeg hij direct het hoogste cijfer van alle spelers die afgelopen weekend in actie kwamen in de Eredivisie. Ook Denzel Dumfries werd beoordeeld met een 7,5.

'Verdedigend bleef Rodríguez echt heel gemakkelijk op de been en voetballend is hij ook echt van meerwaarde', concludeerde PSV-clubwatcher Reon Boeringa na afloop van de zege op Willem II. 'Hij is echt een rustpunt in de verdediging. Het is dat PSV geen optie tot koop heeft, maar anders zou ik zeggen: vanavond nog lichten.'

'Rodríguez tilt verdediging van PSV nu al naar een hoger niveau'

de rapportcijfers van afgelopen weekend

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vanwege de storm Ciara werden FC Utrecht - Ajax, AZ - Feyenoord, Sparta Rotterdam - ADO Den Haag en FC Emmen - FC Twente op zondag afgelast. De twee laatstgenoemde duels worden dinsdagavond ingehaald.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.