Uitgejouwde Neymar beschouwt elke thuiswedstrijd als een uitduel

Reacties

Neymar wordt niet warm of koud van de kwetsende spandoeken en spreekkoren die delen van de aanhang van Paris Saint-Germain zaterdag voor hem in petto hadden, zo maakte de Braziliaan na afloop van het duel met Strasbourg duidelijk in gesprek met Franse media.

Uitgejouwde Neymar beschouwt elke thuiswedstrijd als een uitduel

Bij bijna ieder balcontact werd Neymar uitgefloten in Parc des Princes. Vlak voor tijd nam de dribbelaar op sportieve wijze revanche door de enige treffer voor zijn rekening te nemen.

'Ik begrijp de supporters wel', vertelde Neymar, die onlangs een rentree naar Barcelona zag afketsen. 'Het is moeilijk voor ze geweest. Maar ik ben gewoon een PSG-speler. Nee, ik heb geen boodschap voor de fans. Ik ben het gewend om uitgejouwd te worden, dat gebeurt mijn hele loopbaan al. Ik zal nu ook elke thuiswedstrijd beschouwen als een uitduel.'

Neymar draaide er niet omheen dat hij zijn zinnen had gezet op een transfer. 'Iedereen weet dat ik wilde vertrekken. Dat heb ik vaak genoeg herhaald. Op details wil ik nu niet ingaan, de bladzijde is omgeslagen. Ik ben nu een PSG-speler en ik ga alles geven op het veld.'

In sportief opzicht bestaat er in elk geval geen enkele twijfel over de meerwaarde van Neymar. Sinds zijn komst naar Parijs in de zomer van 2017 liet de Braziliaan 35 goals aantekenen in 38 competitieduels. In al de 26 wedstrijden waarin Neymar scoorde, verloor PSG niet (23 zeges en drie gelijke spelen).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.