Uitblinker Hazard slaat terug: 'Kritiek van de manager boeit me niet'

Reacties

Eden Hazard kan bijzonder weinig met de recente kritiek van zijn manager Maurizio Sarri. Dat vertelde de Belg nadat hij donderdag met Chelsea de halve finale van de League Cup tegen Tottenham Hotspur winnend afsloot.

Uitblinker Hazard slaat terug: 'Kritiek van de manager boeit me niet'

Chelsea bereikte de finale van de League Cup - daarin wacht Manchester City - door de return in eigen huis met strafschoppen te winnen van Tottenham Hotspur. Die zege was een passend antwoord op een paar roerige dagen op Stamford Bridge. Afgelopen weekend verloor Chelsea de competitiederby tegen Arsenal nog met 2-0, waarna manager Sarri snoeihard uithaalde naar zijn eigen spelers. 'Deze nederlaag komt door onze mentaliteit, dat is de enige reden. Ik kan dit niet accepteren. Deze spelersgroep is heel moeilijk om te motiveren', sprak hij.

Een van de spelers die expliciet werd genoemd, was Hazard. Sarri verklaarde onder meer dat zijn pupil er niet alles uit haalt en dat hij 'meer zou moeten doen'. De Belg - donderdag maker van de 2-1 - reageerde na afloop op de woorden van Sarri. 'Het maakt mij niet uit wat de manager zegt, die kritiek boeit me niet', haalde hij zijn schouders op. 'Ik speel gewoon mijn eigen spel en wil doen wat het beste is voor het team. Meer niet.'

Ook Sarri zelf besprak na Spurs-thuis zijn eigen tirade. 'Dat was geen aanval op mijn spelers, ik heb alleen gezegd dat we een probleem hebben', luidde de opmerkelijke verklaring. 'En dat probleem is de motivatie. We hebben vandaag goed gereageerd, nu moeten we laten zien dat we dit kunnen volhouden. Hazard? Die was erg goed. Zeker de eerste 60 à 65 minuten: geweldig.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.