Odd van 6.00: maakt Kökçü tegen PSV zijn negende van het seizoen?

ADVERTORIAL – De dag van Feyenoord – PSV is ook de dag van de Uniboost Uitblinker, een verhoogde odd die te mooi is om links te laten liggen. Unibet heeft nu gekozen voor een speciaal verhoogde quotering voor een goal van Orkun Kökçü.

Odd van 6.00: maakt Kökçü tegen PSV zijn negende van het seizoen?
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
PSV
PSV

De odd voor een doelpunt van de Feyenoord-captain is onder de noemer Uniboost Uitblinker verhoogd naar maar liefst 6.00. Deze actie is beschikbaar is voor alle Unibet-spelers, zowel bestaande als nieuwe spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Kökçü is zonder twijfel een van de grote drijvende krachten bij Feyenoord. De 22-jarige middenvelder is niet alleen belangrijk in het drukzetten en het domineren van het middenveld, hij heeft dit seizoen ook al acht keer gescoord. Dat is vaker dan in al zijn voorgaande seizoenen in de Eredivisie. Het hoge aantal doelpunten heeft de aanvoerder mede te danken aan zijn fitheid. Onlangs vertelde de Feyenoorder in een groot interview met VI nog over de stappen die hij op dat vlak gezet heeft. 'Je kan de club niet meer vergelijken met toen ik doorbrak en mezelf al helemaal niet', zei hij over de andere mindset, de betere begeleiding en het fysiek extra trainen.

Uniboost Uitblinker
Wedstrijd: Feyenoord - PSV
Weddenschap: Orkun Kökçü scoort
Odd: 6.00

Goed om te weten bij deze actie van Unibet: Kökçü is bij Feyenoord ook de aangewezen man voor de strafschoppen. Twee van zijn acht Eredivisie-goals dit seizoen maakte hij vanaf de strafschopstip. Door de blessure van Sebastian Szymanski zal de smaakmaker tegen PSV bovendien misschien nog wel aanvallender spelen dan normaal.

Log in bij Unibet om deze speciale Uniboost Uitblinker te zien en speel mee! De maximale inzet bij deze actie is 25 euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's