Uitblinker: 4.50 keer je inzet voor goal van De Jong tegen Ajax

ADVERTORIAL – De strijd om de tweede plaats in de Eredivisie nadert zijn climax. Zondagmiddag staan de concurrenten in Eindhoven tegenover elkaar. Unibet biedt voor het duel tussen PSV en Ajax een fors verhoogde quotering voor een goal van Luuk de Jong aan.

Uitblinker: 4.50 keer je inzet voor goal van De Jong tegen Ajax
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 0
Ajax
Ajax

Door blessureleed beleefde de van Sevilla overgekomen De Jong een teleurstellende eerste helft van het seizoen. De captain van PSV scoorde in de eerste zeventien speelrondes slechts drie keer in de competitie, mede doordat hij acht wedstrijden miste. In de voorbije maanden is de targetman echter op stoom gekomen. De Jong scoorde zeven keer in zijn laatste acht optredens in de Eredivisie. In het topscorersklassement nadert de 32-jarige spits met in totaal tien goals de toptien. Een knappe prestatie, zeker gezien het aantal gemiste wedstrijden.

Wat in de statistieken opvalt, is dat De Jong ook simpelweg erg goede kansen krijgt bij PSV. Met een Expected Goals-waarde van 14.59 is hij met afstand de speler die dit seizoen in de Eredivisie de beste mogelijkheden heeft gekregen. Na 29 speelrondes was Ricky van Wolfswinkel met 12.23 de nummer twee op de lijst. De spits van FC Twente had alleen al meer dan duizend speelminuten meer achter de rug.

Denk jij dat het De Jong lukt om tegen Ajax een kans te verzilveren? Unibet speelt met een fors verhoogde odd in op de goede vorm van de PSV-spits. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de quotering voor Luuk de Jong scoort verhoogd naar maar liefst 4.50. Deze speciale quotering is beschikbaar voor alle Unibet-spelers, zowel bestaande als nieuwe spelers in de leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder.

Uniboost Uitblinker:
Wedstrijd: PSV - Ajax
Weddenschap: Luuk de Jong scoort
Odd: 4.50

Log in bij Unibet om de Uniboost Uitblinker te zien. De maximale inzet bij deze actie is 25 euro.

Zoals aangestipt zijn Ajax en PSV in een hevige strijd verwikkeld in de schaduw van koploper Feyenoord. Beide teams hebben met nog vijf wedstrijden te gaan 62 punten. Het doelsaldo is in het voordeel van de Amsterdammers. Lukt het PSV om in eigen huis een slag te slaan?

Beleef de topper met extra spanning door mee te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's