Uitblinkende Richarlison na 'schilderij' vol vertrouwen: 'Er komen er nog meer!'

Reacties

Richarlison werd de grote man aan Braziliaanse kant in de wedstrijd tegen Servië. De man van Tottenham Hotspur brak na rust de ban met een intikker, om daarna de show te stelen met een formidabele halve omhaal. Na afloop was de matchwinner vol zelfvertrouwen.

Uitblinkende Richarlison na 'schilderij' vol vertrouwen: 'Er komen er nog meer!'
© Pro Shots
Brazilië
Brazilië
2 - 0
Servië
Servië

De Braziliaanse media hijsen hun nieuwe spits nu op het schild en complimenteren hem aan alle kanten met zijn doelpunt, dat ze beeldend met een schilderij vergelijken. 'Ik deed iets soortgelijks op training in Italië. Vandaag had ik de mogelijkheid om daar een volley te maken. Ik hoop zo door te gaan, gefocust. Ik heb twee goals gemaakt en ik ga er meer maken, ik wil meer. Ik moet alleen mijn teamgenoten bedanken. In de rust zei ik dat ik maar één bal nodig had om af te maken, en die bal kwam er', toonde de spits zich zowel zelfbewust als dankbaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de rust stonden de gezichten bij de Seleçao nog niet zo vrolijk: na een taaie eerste helft stond het nog 0-0. 'Ik zei dat het moeilijk was om hun blokkade te doorbreken. Ik ben gewend aan deze speelstijl in Engeland, de teams spelen een beetje gesloten. Ik wist dat als ik de kans kreeg, ik die moest houden. En godzijdank heb ik het gedaan', aldus Richarlison in de Gazeta Esportiva.

Het was zijn eerste WK-wedstrijd: hoe is hem dat bevallen? 'Een kinderdroom die uitkomt. We speelden naar mijn mening een goede wedstrijd, vooral in de tweede helft, toen de tegenstander moe werd. Daar hebben we van kunnen profiteren. We hebben de eerste pot gehad, nu hebben we nog twee zeer belangrijke wedstrijden', concludeerde hij.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.