Uitblinkende Berghuis: 'Lekker dat je kunt leveren op dit podium'

Reacties

Steven Berghuis heeft genoten van de manier waarop Ajax voor de dag kwam in de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. De nummer 10 was zelf een van de grote uitblinkers.

Uitblinkende Berghuis: 'Lekker dat je kunt leveren op dit podium'
Ajax
Ajax
4 - 0
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Na het imponerende optreden van de Amsterdammers verscheen Berghuis opvallend nuchter voor de camera van RTL 7. 'Het was een mooie avond. Ja, we hebben goed gespeeld, denk ik. Het publiek gaat tevreden naar huis', aldus Berghuis, die werd voorgelegd dat Ajax in de eerste helft wel een erg hoog niveau haalde.

'In de eerste helft waren we heel goed aan de bal. We hebben zoveel kansen gecreëerd, we combineerden en hadden diepte in het spel. Niet snel de bal verliezend, want dan breng je ze in hun kracht. Heb je lang de bal, dan breng je ze in hun zwakte', reageerde Berghuis, die met een passzuiverheid van honderd procent voor rust een grote bijdrage had aan de dominantie van Ajax. De nummer 10 creëerde ook nog eens vier kansen in de eerste helft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Berghuis sloot af met een grote glimlach: 'Natuurlijk is het lekker als je kunt leveren op dit podium, op dit soort avonden. Ik voelde zelf ook dat ik er lekker in zat.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.