Uitbarsting Ribéry kost Robben zijn Bambi-prijs

Reacties

Arjen Robben is een Duitse prijs misgelopen. Het ontoelaatbare gedrag van Franck Ribéry was de aanleiding De Bambi vrijdag niet uit te reiken aan de Nederlander.

Uitbarsting Ribéry kost Robben zijn Bambi-prijs

Robben zou samen met Ribéry worden geëerd met een Sport-Bambi, een prestigieuze mediaprijs. Vanwege 'de buitengewone prestaties van een van de meest creatieve duo's in de Bundesliga' had Robbery de award in ontvangst mogen nemen, zo stelde het mediabedrijf Hubert Burda Media.

De Bambi blijft echter van de schoorsteenmantel van Robben. De fysieke aanvaring van Ribéry met de Franse journalist Patrick Guillou na het duel met Borussia Dortmund is de reden de prijs niet uit te reiken aan het Bayern-duo.

Het publiekelijke excuus van Ribéry heeft Burda Media niet van gedachten kunnen veranderen. 'Zulk gedrag ten opzichte van een mediavertegenwoordiger kunnen we als journalistiek huis niet accepteren. Het spijt ons dat een fantastische sportman als Arjen Robben door dit besluit wordt getroffen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.